رول فيلو سوخاري

مواد لازم:
خمير فيلو يا اگه نداشتين نون لواش سفيد نازك به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
ذرت ١/٢ ليوان
سالامي يا پپروني ۳۰۰ گرم
پنير خامه اي ۵۰ گرم
پنير موزارلا ۱۵۰ گرم
سس مايونز ۱ ق غ
فلفل كبابي دلمهاي قرمز ۱ عدد
پودر سير ۱/۴ ق چ
همبرگر آماده شده ۳ عدد
سس تاباسكو يا فلفل تند ۲ ق غ
فلفل دلمه اي رنگي خام نصف ۱ عدد ريز خورد شده
خيارشور ۱ عدد نگيني ريز شده
تخم مرغ ۲ عدد
نمك و فلفل قرمز ب م ل
جعفري ريز خورد شده ۱ ق غ پر

طرز تهيه :
ذرت و سالامي خورد شده و پنير ها و سس مايونز و فلفل دلمه ريز خورد شده و فلفل دلمه اي خام و سس تند و خيارشورخورد شده و جعفري ريز خورد شده رو مخلوط كنين و بعد ادويه ها رو اضافه كنين. خمير فيلو رو به صورت ۴ گوش هاي ۸ در ۸ سانت برش بدين ( اگر هم مثل من تنبل هستيد نيازي به برش نون نيست و مي تونيد كامل استفاده كنيد فقط اندازه رول ها بزرگتر ميشه ) و دو برگه روي هم بگذارين و از مواد داخلش بگذارين و روش چند تكه از همبرگر خورد شده بگذارين و رول كنين. رول ها رو توي تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاري بزنين و بگذارين توي يخچال تا ۱ ساعت بمونه و بعد داخل روغن شناور سرخ كنيد .

 

اين دستور پخت رو خانم مريم شمراني يكي از كدبانوهاي نمونه ارسال كردند كه كمال تشكر رو از ايشون داريم.

instagram:rayan_1391

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري

منبع: سايت خورجينك


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي

تاريخ : شنبه 20 آذر 1395 | 9:20 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال